Триває конкурс дитячого малюнка «Майбутнє Сокирян – очима дітей»

Підтримка талановитих дітей, розширення кола дітей залучених до мистецтва, виховання у підростаючого покоління патріотизму залишається пріоритетом в роботі районної влади.

З цією метою проводяться різноманітні конкурси та фестивалі. Як вже повідомлялося в місті Сокиряни триває конкурс дитячого малюнка, оголошений  головою районної ради  «Майбутнє Сокирян – очима дітей».

Перші малюнки вже подані на конкурс.  В них відображено бажання та прагнення юних жителів міста, показати в якому, на їх погляд, містечку хочуть вони жити, як проводити своє дозвілля. Адже діти з невеличких містечок, таке як Сокиряни, хочуть займатися своєю улюбленою справою в сучасному будинку культури, відпочивати в гарно облаштованому міському парку з атракціонами та ігровими майданчиками.

Нагадаємо: в конкурсі можуть взяти участь всі бажаючі віком від 6 до 16 років. Малюнок має бути розміром не більше формату А-2, виконаний в довільній графічній, живописній формах олівцями чи фарбами, з зазначенням автора роботи та контактними даними. Найкращі роботи  будуть відзначені   грамотами та цінними подарунками, а переможця чекає грошова винагорода.

Роботи учасників можна переглянути на ІІ поверсі Сокирянської райдержадміністрації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 + = 26