Тривають роботи з ремонту внутрішніх приміщень Романковецького ліцею імені академіка К.Ф.Поповича

Об’єкт ремонтується в рамках реалізації проекту «Спроможна школа для кращих результатів». Кошти в сумі близько двох з половиною мільйонів гривень вдалось залучити завдяки підтримці народних депутатів України Валерія Божика та Володимира Козака.

В установі здійснюється ремонт коридорів, харчоблоку та внутрішніх вбиралень центрального корпусу закладу. За словами фахівців підрядної організації, роботи виконано майже на 70%.

Окрім того, нинішнього року було здійснено капітальний ремонт частини даху Романковецького ліцею. Основна частина покриття була замінена та відремонтована минулими роками. Нинішнього року замінено покрівлю над приміщенням їдальні та спортивної зали установи. Асигнування на ремонтні роботи спрямовано з коштів освітньої субвенції, яка була не освоєна в минулому році, у сумі трохи більше 900 тисяч гривень.

Власними силами працівників Романковецького ліцею та столяра Вашковецького лісопункту Віктора Андріцького на території установи збудовано класну кімнату під відкритим небом. Матеріали надало державне підприємство «Сокирянське лісове господарство».

Як зауважує міський голова Василь Козак, для впровадження позитивних змін і розвитку закладу освіти в першу чергу потрібне бажання його керівника та колективу.