Турнір з баскетболу серед школярів «Кубок садоводів» успішно проведено у спортивному залі Сокирянської ЗОШ №1

Метою  турніру було визначено залучення дітей до систематичних занять фізичною культурою та спортом, підвищення мотивації до фізкультурно – оздоровчих занять, популяризації здорового способу життя, формування змістовного дозвілля та зайнятості .

У змаганнях взяли участь команди Сокирянської ЗОШ №1, Шебутинецької ЗОШ, Білоусівського НВК та Василівської ЗОШ. Перед початком турніру головний суддя змагань Олексій Миколайович Козловський вітав спортсменів.

Організаторами  баскетбольних зустрічей стали Сокирянська ДЮСШ,  директор Блинду Федір Васильович, управління освіти молоді та спорту  РДА, начальник Рябко Галина Іванівна та ЗОШ №1 міста Сокиряни.

У запеклій боротьбі визначилися найкращі, рівних не було баскетболістам з Сокирянської ЗОШ №1, які посіли верхню сходинку п’єдесталу, срібло  – у активі Шебутинецької ЗОШ, бронзовими призерами є спортсмени з Білоусівського НВК, Василівська ЗОШ стала четвертою.

Спортсмени вдячні садоводам міста Сокиряни, всім, хто долучився фінансовою підтримкою на призи для юнаків – баскетболістів. Команди були нагороджені м’ячами, грамотами, кубками відповідно до зайнятих місць.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

+ 84 = 90