У четвер, 24 вересня, відбудеться сесія Сокирянської районної ради
15698_html_1428f309

Відповідно до розпорядження голови Сокирянської районної ради Василя Козака від 21 вересня 2020 року,  на підставі Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” 24 вересня 2020 року в залі засідань райради  о 10 год. 30 хв. відбудеться 23 пленарне засідання районної ради  VІІ скликання.

На розгляд  позачергової сесії районної ради  виносяться  питання про внесення змін  до цьогорічного кошторису, присвоєння звання «Почесний громадянин Сокирянського району». На розгляді у народних обранців також буде затвердження проєкту землеустрою та картографічних матеріалів окремих сільських населених пунктів.

Планують також внести зміни до рішення 17 сесії Сокирянської районної ради щодо списку присяжних суду.

Також депутати розглянуть інші нагальні проблеми.

У зв’язку із карантинними обмеженнями на 23 сесію  запрошені тільки голова райдержадміністрації, керівники структурних підрозділів за окремим списком, депутати Сокирянської міської ради та представники засобів масової інформації.

Засідання постійних комісій відбудеться 24 вересня о 10.00 в залі засідань Сокирянської районної ради.

Також у райраді повідомили, що в ході організації пленарного засідання будуть дотримані всі необхідні умови – температурний скринінг присутніх, дезінфекція, особистий захист.