У Кельменцях обговорили взаємодію кримінально – виконавчої інспекції з державними, громадськими та релігійними організаціями

17 березня 2014 р. співробітниками Кельменецького районного підрозділу кримінально-виконавчої інспекції відділу ДПтСУ в Чернівецькій області, спільно з представниками органів державної влади, громадських та релігійних організацій, проведено спільну нараду щодо взаємодії під час виконання покарань, альтернативних позбавленню волі.

Серед запрошених: начальник сектору дільничних інспекторів міліції Кельменецького РВ УМВС Олександр Бурденюк, начальник районного центру зайнятості Едуард Секрета, директор районного центру у справах сім`ї, дітей та молоді Людмила Попович, начальник управління праці та соціального захисту населення Ліна Руснак, духовні настоятелі Української Свято – Михайлівської церкви.

Під час зустрічі опрацьовано шляхи співпраці та заплановані заходи щодо соціального супроводу і контролю за поведінкою осіб, які засуджені до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі та звільнені від відбування покарання з випробуванням.

З метою дослідження особистості правопорушника, також обговорено можливість впровадження елементів пробації на базі кримінально-виконавчої інспекції.

Прес-служба відділу ДПтС України в Чернівецькій області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 + 8 =