У Кельменцях відкрили новий сервісний центр МВС

Сьогодні, 7 листопада 2019 року, на Буковині офіційно презентували оновлений сервісний центр МВС за адресою: смт. Кельменці, вул. О. Паламаря, 9 В.

Це 120-ий сучасний сервісний центр МВС в Україні та четвертий в Чернівецькій області. Тут клієнтів обслуговують висококваліфіковані співробітники, котрі можуть надавати близько 100 послуг в день.

Серед послуг сервісного центру МВС: реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, заміна та видача посвідчень водія, видача довідок про відсутність судимостей, надання витягу з Єдиного державного реєстру МВС України та інші адміністративні послуги.

Сервісний центр МВС нового зразка облаштований за принципом прозорого офісу, працює за системою “єдиного вікна”. Тут передбачені зручності для всіх категорій населення, зокрема,  людей з інвалідністю та маломобільних груп. Зона очікування оформлена буккросингом та дитячим куточком для найменших відвідувачів.

Зручність громадян в кельменецькому сервісному центрі МВС забезпечують також сучасні нововведення – елекронна черга, елекронний інформаційний бокс, планшет оцінки якості обслуговування. Тут встановлена веб-камера, за допомогою якої на офіційному сайті сервісного центру МВС в онлайн-режимі можна переглянути процес обслуговування і завантаженість центру.

Електронний кабінет водія на разі є найпопулярнішим каналом, що значно пришвидшує та полегшує отримання державних адміністративних послуг громадянами. Онлайн-сервіс дає змогу безкоштовно, в кілька кліків дізнатися всі актуальні відомості про транспортні засоби, оперативно одержати інформацію про адміністративні порушення та сплатити штраф за них, зареєструватися у електронній черзі для отримання послуг у зручний для себе час тощо.

“Запровадження новітніх технологій у повсякденній роботі не лише сприяє оптимізації виконання службових завдань, а й, в першу чергу – спрямоване на поліпшення сервісу для громадян, підвищення якості обслуговування. Ми відкриті для кожного громадянина і готові надати кваліфіковані послуги у найкоротші терміни” – зазначив начальник регіонального сервісного центру МВС у Чернівецькій області Василь Душинський.

Із запитаннями, подяками та скаргами до Головного сервісного центру МВС можна звертатися за телефоном (044)-290-19-88. Також консультації здійснюються на офіційній сторінці в Facebook, а відповіді на поширені питання можна знайти на сайті hsc.gov.ua.