У Новодністровську авто вкрали просто на заправці

Поки мешканець Сокирянського району розраховувався на АЗС за пальне, його автомобіль викрали. Завдяки професійним діям міліціонерів зловмисника вдалося швидко знайти.

Як повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області, до правоохоронців звернувся 19-річний мешканець села Білоусівка. Хлопець повідомив, що він на декілька хвилин вийшов із транспортного засобу, щоб оплатити пальне на автозаправній станції у місті Новодністровськ, а коли повернувся, його автомобіль зник. До того ж, він залишив ключі у замку запалюванні.

Працівники міліції оперативно прибули на місце виклику, обстежили територію, опитали можливих свідків злочину. Громадяни розповіли, що бачили підозрілого молодика та вказали, у якому напрямку він поїхав. Отримана інформація допомогла швидко знайти крадене авто. На жаль, транспортний засіб був трохи пошкоджений. Міліціонери оглянули машину та з’ясували, що із салону зникла автомагнітола. Згодом оперативники знайшли і зловмисника. Ним виявився 18-річний мешканець Новодністровська. Хлопець раніше притягувався до кримінальної відповідальності за хуліганство.

За кермо чужого автомобіля парубок сів напідпитку. По дорозі машину”стукнув” у дерево. Коли транспортний засіб зупинився, молодик вирвав автомагнітолу та пішов геть. Аби приховати сліди крадіжки, крадений програвач заховав у лісопосадці. Та замітання слідів не допоможе зловмиснику ухилитися від покарання.

Слідчі кваліфікують дії новодністровця за ознаками правопорушень передбачені ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) та ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 + 5 =