У Новодністровську влада обіцяє до першого вересня завершити будівництво міні-футбольного поля. А в Сокирянах?

Будівництво міні-поля у Новодністровську, як повідомляє журналістка Анастасія Жалюк, відбувається за рахунок двох державних програм та соціальних коштів ПрАТ «Укргідроенерго». У грудні 2017 року з держбюджету було виділено 750 тис. грн. у рамках програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України». Умовою участі в програмі є співфінансування із міського бюджету, тому на цю потребу було направлено 2 млн. грн. так званих соціальних коштів.
У 2018 році виконано підготовчі роботи на 1,1 млн грн: завезено щебінь, здійснено підсипку та розмітку поля. А нещодавно 640 тис. грн надійшли із Державного фонду регіонального розвитку.

У Новодністровську проект передбачає футбольне поле розміром 42 на  22 метри  з покриттям зі штучної трави, чотири бігових  доріжки шириною 1,2 м кожна, дворядну трибуну із пластиковими сидіннями на 52 місця шириною 15 м, огорожу майданчика та благоустрій прилеглої території. Загальна вартість будівництва, за словами Анастасії Жалюк, 3 млн. 390 тис. грн.

А от у Сокирянах цього року будівельники ще й не думали братися до продовження будівництва міні-футбольного поля поряд з загальноосвітньою школою №1. Руїни колишнього шкільного подвір’я продовжують заростати бур’янами. Напевне,  Василю Степановичу знову погодні умови, як минулого року, заважають завершити спорудження спортивного об’єкту.
ФОТО: http://novod.info/publikacii-2019-1/budivnictvo-polya.html