У Новодністровську зловмисники викрали й понищили човен рибохорони

Невідомі зловмисники викрали й понищили моторний човен Чернівецького рибоохоронного патруля. Про це повідомляється на Facebook-сторінці патруля.
Зазначається, що 30 квітня інспектором Чернівецький рибоохоронний патруль виявлено відсутність службового моторного човна.

“На місце події було викликано працівників поліції, які спільно з рибоохороною, громадськістю та водолазами розпочали пошукові дії. У Дністровському водосховищі був знайдений металевий човен рибоохорони, набитий камінням, із значними пошкодженнями (розбите скло, поламані підлога та крісла, порізані електричні дроти, просвердлені бензобак та корпус), при цьому трюмельна помпа та командер були зірвані, а двигун знятий з кріплення човна”, – йдеться у дописі.

Наразі за вказаним фактом працівниками Новодністровського ВП Кельменецького ВП ГУНП в Чернівецькій області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч.1 ст.185 КК України.

“Шановні “добродії”, якщо ви дозволяєте собі такі вчинки, то будьте в курсі – ви понесете покарання! Якщо взялись вже за таке, значить рибоохорона працює і завдає вам неабиякого клопоту! Крокуємо в правильному напрямку!”, – йдеться у дописі.