У Романківецькій гімназії відбулась зустріч з учасником бойових дій в зоні АТО

27 січня 2015 року у бібліотеці Романковецької гімназії відбувся хвилюючий захід – зустріч з учасником бойових дій у зоні АТО, випускником гімназії Паранюком Василем Борисовичем.

Не приховуючи хвилювання, земляка привітав директор гімназії Степаненко В. М.. Від імені педагогічного, учнівського, батьківського колективів висловив глибоку вдячність та шану бійцю за його мужність, за силу волі і витривалість. Також Валерій Михайлович закликав учнів  ніколи не забувати про величний внесок українських воїнів, які відважно захищають нашу державу від бандитських формувань: «Це вони захищають цілісність нашої України, намагаються зберегти мирне небо над нашими головами. Ми впевнені, що поки є такі сміливі та відважні люди, – наша країна нездоланна».

До привітань приєднався голова ради ветеранів с. Романківці
Пастушок І. В.

Цікавою була розповідь Василя Борисовича про будні солдата. Відповідаючи на запитання учнів, розповів про  особливості їхньої служби, настрої місцевих жителів Донбасу та їх ставлення до українських військових. Зазначив, що їхня бригада забезпечена і зброєю, і харчами, і одягом. Також щиро подякував за допомогу та підтримку, яку їм надають земляки та волонтери.

Програму заходу супроводжували  виступи гімназистів: патріотичні вірші та пісні. А ще учні підготували і передали листи, малюнки та обереги нашим захисникам.

Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих на Сході України та Героїв Небесної Сотні.

Зустріч  завершилася такими словами: «Нехай Господь єднає Україну в мирі, злагоді, нехай ангели оберігають наших бійців, учасників АТО. Повертайтеся з перемогою! А ми бажаємо Вам многих і благих літ!»

Заступник директора з виховної роботи Тарабузан А. М.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

+ 28 = 29