У Романковецькій гімназії імені академіка К. Ф. Поповича відбулося традиційне Свято Останнього дзвоника.

На це свято з нагоди закінчення навчального року зібралися керівництво, педагогічний колектив, учні, батьки, вчителі, що знаходяться на заслуженому відпочинку, а також випускники попередніх років.

З вітальним словом до присутніх звернувся директор гімназії Степаненко В. М. Привітали учнів і почесні гості: голова районної ради Козак В. В., заступник начальника УОМС – начальник відділу Пастушок О. І., представник корпорації «Сварог Вест Груп» Харитонова А. І.

З вдячністю звертались до своїх учителів випускники попередніх років. Найпочеснішими з них були ті, які закінчили школу 50 років тому – 1965 року випуску.  Не менш дорогими гостями стали випускники 1970, 1975, 1985, 2000, 2010, 2005 років випусків.

Хочеться відзначити, що корпорація «Сварог Вест Груп» преміювала відмінників 9-х, 11-х класів грошовою винагородою, а гімназії вручила сертифікат для придбання необхідного обладнання. А ще гімназія отримала два тенісних стола як найактивніший учасник конкурсу «Моє майбутнє – з рідною землею», який організований благодійним фондом «Об’єднання громад». Учні-переможці цього конкурсу отримали планшети, а всі учасники – сувеніри.

Дзвоник покликав усіх на останній урок та сповістив про завершення напруженого навчального року і початок літнього відпочинку.

  1. ене коментує:

    Треба не так!У Романківецькій школі ім.барона циган)))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

+ 84 = 93