У Себричанській школі проведено патріотичні години

У рамках акції «Відповідальність починається з мене»  в Сербичанському НВК відбувся ряд заходів до Дня Українського Козацтва. Класоводами 1-4 класів було проведено свято «Ми козачата», де учнів ознайомили з традиціями козаків, вчили здорового способу життя, допомогли дітям усвідомити, що здоров’я – це великий дар не тільки для людини, а й для всього суспільства. Хлопчики з великим задоволенням змагалися у різноманітних конкурсах.

З учнями  5-11 класів  класними керівниками було проведено виховні бесіди, вікторини, перегляди відеосюжетів з теми: «Українське козацтво», «Утворення УПА». Між старшокласниками проведені різні змагання, де вони показували свою спритність, хоробрість, мужність, гостроту розуму, як справжні козаки.

Військовим керівником Кукліним Р.М.  проведено навчальні перерви, протягом яких педагог ознайомлював школярів з правилами користування та одягання противогазів та різними військовими атрибутами.

Проведені заходи формували у дітей свідоме ставлення до історії свого народу, розширили знання учнів про козаків та УПА, сприяли усвідомленню учнями необхідності бути гідними синами України.