У селі Михалкове у двох чоловіків вилучили 20 кг коноплі
Окрім наркорослин, у квартирі одного з членів групи виявлено зброю, боєприпаси та гроші

За процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури викрито групу осіб, які займались вирощуванням та збутом нарковмісних речовин (ч.2 ст. 307 КК України), про це повідомляє пресслужба Чернівецької обласної прокуратури.

За даними слідства, двоє жителів Сокирянського району спільно з жителем Чернівців налагодили незаконне виробництво з метою збуту наркотичних засобів.

Під час санкціонованих обшуків за місцем проживання причетних осіб, правоохоронці виявили на території одного із домогосподарств, розташованого в селі Михалково Сокирянського району, спеціально обладнану  теплицю із коноплею (попередньо вилучено понад 20 кг), а також насіння цієї культури. Окрім наркорослин, у квартирі одного з членів групи виявлено зброю та боєприпаси до неї, а також грошові кошти, ймовірно здобуті злочинним шляхом.

Заходи з викриття проводились за оперативного супроводу співробітників Управління по боротьбі з наркозлочинністю в Чернівецькій області та слідчих Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області.

Джерело: https://promin.cv.ua/2020/10/22/na-bukovyni-u-dvokh-cholovikiv-vyluchyly-20-kh-konopli.html

P.S. Подейкують, що ці двоє чоловіків балотуються депутатами до рад різних рівнів на Чернівеччині від відомої політичної партії. Тож виборцям слід добре обдумати, за кого віддати свій голос. На жаль, останнім часом кандидати розчаровують…