У Шебутинецькому НВК підгодовують зимуючих птахів

Зима – найважчий і складний час для птахів. Багато хто з них не відлітає у теплі краї, а залишається зимувати на батьківщині. У цей час вони переживають холод, морози, відсутність даху над головою. Саме людина може допомогти птахам перенести цей період  і вижити.

Днями в  Шебутинецькому НВК  проводився виховний захід «Свято зимуючих птахів». Дійство підготували учні 7 класу разом з педагогом-організатором  Кишко Віталіною Віталіївною та класним керівником Тимчуком Валерієм Олексійовичем. Готуючись до заходу, семикласники заздалегідь отримали завдання: виготовити з допомогою батьків годівнички різного виду, підібрати загадки про зимуючих птахів та прикмети із скарбів усної народної творчості про зимуючих пернатих нашої місцевості, підготувати інсценізації віршів.

Захід був цікавий і насичений різними формами робіт. Його мета – виховувати в учнів дбайливе ставлення до крилатих друзів, любов і милосердя до всього живого на землі, сприяти духовному збагаченню вихованців.

В кінці свята  семикласники запросили  присутніх на відкриття шкільної пташиної їдальні, аби зимові гості були ситими взимку.

Птахи- наші друзі дорогі!

Знаю я , і знаєш ти:

Птахів треба берегти!

Вчитель зарубіжної літератури

Лариса Кишко