У Сокирянах 19 квітня мер знову буде роздавати обіцянки та «пре возносити» свої звершення
IMG_3871_1

Швидко минув 2018 рік, справжні господарі за цей тривалий термін встигли багато зробити для себе і для оточуючих, попередньо розпланувавши та якісно організувавши все заплановане. А інші … встигли лише нашкодити. У квітні 2018 Сокирянський міський голова під тиском активістів міста спромігся, як того вимагає Закон, прозвітувати перед громадою про діяльність ради та виконавчого комітету у попередньому періоді.

Нині, напевно, пам’ятаючи минулорічний досвід, мер вже не чекав збору підписів у Сокирянах та Коболчині,  і сам йде до народу? Однак, мало хто у громаді знає, що 19 квітня о 15:00 годині в районному будинку народної творчості та дозвілля відбудеться звіт про роботу Сокирянського міського голови. Точніше, всі, кому треба,  знають, а от широкого загалу на 19 квітня на зустрічі не бажано.

Очікується, що до зали, як і минулого року, шкільним автобусом звезуть лояльних жителів, які не будуть задавати незручних питань і плескати  в долоні при першій же потребі. Втім, всі ці потуги нинішньої міської влади аж ніяк не знівельовують негативу, який вже роками нагромаджується від антинародної політики у Сокирянах.

Сьогодні Північно-Бессарабський інформаційний портал хотів би нагадати всім,  як звітував у 2018 році Василь Равлик:

Серед іншого, журналісти зробили вибірку солодких, як мед, обіцянок міського голови, більшість з яких так і залишилось обіцянками:

 

Як ремонтували дорожнє покриття у проголошеному самим мером 2018 році роком доріг, всі наглядно пересвідчились. При цьому міська влада спромоглася витратити на ці цілі майже 3 млн. грн.. Однак, ями на дорогах, навпаки минулого року «розмножувались» з геометричною прогресією.

Ремонт міського парку на устах у міського голови  вже майже 10 років, однак і в 2018 до робіт ніхто не приступав. А от спортивний майданчик зі штучним покриттям, вірніше,  його руїни біля школи,  встиг стати більмом на оці у сокирянців.

Дійсно  чим по-справжньому може похвалитись міський голова –  це купою  кримінальних справ, які порушують правоохоронці, однак майже всі вони за до зміни Президента так і залишаються недорозлідуваними і непереданими на розгяд суду.

Тож запрошуємо всіх жителів міста Сокиряни і села Коболчин  у п’ятницю, 19 квітня, до районного будинку народної творчості та дозвілля на цікаве дійство –  свято нечуваної щедрості обіцянок та прославляння нинішнього очільника Сокирянської ОТГ.