У Сокирянах у кращих комуністичних традиціях прозвітував міський голова (ВІДЕО)

Підзвітність –  однин з головних принципів діяльності органів місцевого самоврядування. Громада вправі контролювати та вимагати конретних справ від місцевої влади. Відтак вже другий рік поспіль Сокирянський міський голова Василь Равлик зустрічається з виборцями та звітує про проведену роботу. Все ніби і демократично, однак є нюанс. Міський голова, врахувавши гіркий досвід зустрічі з громадою у 2018 році, провів свій звіт у кращих традиціях «комуністичного минулого». Завбачливо до зали районного будинку культури організовано, немов по команді, прибули працівники бюджетних установ міста і Коболчина, учасники хору, укомплектувавши майже всі місця. На фото, які розповсюджено самою ж міською радою, яскраво видно, як залежних від влади робітників знову змусили «працювати в масовці».

При притаманному стилі міський голова розповів про здобутки міської влади, а помилки і недоліки, за його словами, то перебільшення. Равлик порівняв всіх, хто критикує міську владу з мухами, які не бачать квіточок, тим часом пасуться на смітниках.

Не забув пан Ралик кілька разів поспівати «дифірамби»  нардепу Максиму Бурбаку, який був присутній.

Після звіту міський голова отримав кілька папірців зі, скоріш за все , підготовленими заздалегідь питаннями, втім кілька громадян після завершення зборів скаржились, що їх запитання не були передані до очільника Сокирян і Коболчина.

Відтак  звітувати  про свою роботу влада зобов’язана згідно Закону, що і зробила. Однак , після завершення церемонії залишилось дивне враження, що ніби міський голова працює в одних Сокирянах, які процвітають та розвиваються, а всі жителі міста проживають в інших – брудних, захаращених і занедбаних.

Повне відео звіту Сокирянського міського голови можете переглянути на сайті Північно-Бесарабський інформаційний портал, а у наступних передачах журналісти зупиняться конкретно на тезах пана Равлика.