У Сокирянах запрацював пейнтбольний майданчик
  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Поле для гри в пейнтбол, яке  нещодавно було  відкрите  Сокирянськими лісівниками, вже встигло стати улюбленим місцем дозвілля жителів Сокирянщини і не тільки. Новітні активні розваги з аналогом зброї захоплюють юнаків та дівчат, нерідко тут побачиш і людей середнього та старшого віку. Як повідомив нам директор Сокирянського держлісгоспу Василь Гончар, підприємством послідовно і планомірно створюються умови для організації якісного і змістовного відпочинку місцевих жителів. На узбіччі автошляхів на входах у лісові масиви збудовані рекреаційні зони майже у кожному населеному пункті, який межує з «зеленим морем».

Цьогорічним ноухау стала організація активного відпочинку. Не розповсюджена в нашій місцевості командна гра зі зброєю, за словами Василя Борисовича, невдовзі набуде популярності у наших земляків.

Держлісгоспом під ці цілі була виділена земельна ділянка площею в 2 гектари у Сокирянському лісництві, придбано достатню кількість камуфльованого одягу, захисних елементів та пневматичних пристроїв, що метають кульки з фарбою.

Ціни у нас дуже помірні, зазначає Василь Гончар, 150-200 грн. за одну гру, яка може тривати до півтори години, у вартість оплати вже входить оренда камуфляжу, захисної маски та пневматичної зброї. Окремо потрібно внести символічну плату за набої. Одночасно можуть  знаходитись на ігровій площі до 16 бажаючих. Наразі професійний інструктор організує дозвілля та слідкуватиме за дотриманням правил.

Працює пейнтбольний майданчик «Мисливець» щоденно поряд з адмінприміщенням мисливського господарства  Сокирянського лісництва.