У Сокирянській музичній школі відбувся 30-й ювілейний вечір сімейної музики

Немає нічого прекраснішого ніж миті, коли співає родина. Пісня та музика зміцнюють свою силу сімейними вузами споріднених душ. Талант та любов до прекрасного передаються від матері до доні, від батька –  до сина. Навчають улюблених творів своїх онуків дідусі та бабусі. Тому величезне щастя, коли усі творчі, талановиті та співочі родини збираються разом, аби поділитися своїм мистецтвом.

Днями у Сокирянській музичній школі відбувся традиційний щорічний вечір сімейної музики «Музика у вашій оселі». Усіх присутніх у залі об’єднала особлива атмосфера, адже цей захід у 30-те зібрав любителів музики.

Вперше такий особливий вечір пісні та музики відбувся у 1988 році. За ініціативи викладача музичної школи Ольги Мафтуляк вперше провели  таке свято, в якому взяли участь викладачі, учні та їх батьки. З того часу  щорічно у музичній школі відбуваються цікаві зустрічі, які отримали назву «Музика у вашій оселі».

Присутніх на ювілейному святі привітали учасники першого заходу Галина Будняк і Любов Микитюк, один із перших випускників школи, постійний учасник музичних заходів – Борис Головатюк.

У концертній програмі представники більше 10 творчих родин, діти яких нині навчаються у музичній школі, виконали улюблені твори.

На завершення заходу ансамбль учнів та викладачів відділу духових інструментів виконав мелодію нашого знаменитого земляка, композитора Михайла Мафтуляка «Каштани».

В такі неспокійні часи музика та пісня поєднують нас, дарують прекрасні миті спільного дозвілля! Як прекрасно відчувати щастя творчих злетів талановитих сімей та родин Сокирянщини.