У Сокиряській виправній колонії № 67 відбувся «День відкритих дверей»

17 вересня 2014 року в Сокирянській виправній колонії відділу Державної пенітенціарної служби України в Чернівецькій області (№ 67) адміністрацією установи та спостережною комісією  району для родичів засуджених було організовано «День відкритих дверей».

Заступник начальника установи із соціально-виховнлої та психологічної роботи підполковник внутрішньої служби Віталій Грабовський розповів відвідувачам про умови тримання та особливості відбування покарання засуджених в установі.

Родичі засуджених мали можливість оглянути клуб та бібліотеку установи, гуртожитки для засуджених, відвідали їдальню та пекарню, де скуштували страви та хліб виготовлені руками їх синів, братів та батьків. Під час перебування у навчальному центрі та загальноосвітньому навчальному закладі ознайомились з умовами отримання професій та освіти. В православному храмі та молитовному будинку відвідувачі отримали можливість ознайомитися з умовами в яких проводяться заходи духовно-просвітницького характеру для засуджених, які перебувають в установі.

«Основною метою даного заходу є ознайомлення родичів осіб, які відбувають покрання в установі, з умовами утримання, зміцнення соціально корисних зв’язків засуджених, забезпечення участі громадськості в процесі виправлення та ресоціалізації». – зазначив засутпник начальника із соціально-вихвоної та психологічної роботи  Віталій Грабовський.

Прес-служба відділу ДПтС України в Чернівецькій області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 + 1 =