У відділі ДПТС України в Чернівецькій області відбулася міжвідомча нарада стосовно Закону України «Про амністію у 2014 році»

7 травня 2014 року у відділі Державної пенітенціарної служби України в Чернівецькій області  відбулася міжвідомча нарада на якій розглянули питання що стосуються виконання Закону України «Про амністію у 2014 році» від 8 квітня 2014 року.

Нарада проходила під керівництвом начальника Буковинських пенітенціаріїв полковника внутрішньої служби Миколи Онофрейчука.До участь у нараді були запрошені: секретар судової палати у кримінальних справах Апеляційного суду Чернівецької області Галина Станковська, старший прокурор обласної прокуратури старший радник юстиції Віталій Балакін та керівник кримінально-виконавчої інспекції підполковник внутрішньої служби Руслан Кувіла. До заходу долучилися також керівники соціально-виховних та психологічних служб та відділів по контролю за виконанням судових рішень  установ виконання покарань Чернівецької області.

Розпочав нараду очільник Пенітенцірної служби Буковини Микола Онофрейчук, який довів до присутніх основні положення Закону України «Про амністію у 2014 році». Окрім того, присутніми були обговорені окремі питання, які стосуються виконання вимог даного закону під час підготовки органами та установами виконання покарань подань про застосування амністії до судів. Під час наради також були розглянуті питання застосування  закону до таких видів покарань як арешт та обмеження волі.

Загалом, керуючись зазначеним законом, з органів та установ виконання покарань  Чернівецької області планується звільнити майже триста осіб.

 

Прес-служба відділу ДПтС України в Чернівецькій області

nararaamnist2 nararaamnist3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

+ 47 = 57