Учень Новодністровської музичної школи посів призове місце на Всеукраїнському відкритому конкурсі баяністів-акордеоністів «Візерунки Прикарпаття»

Нещодавно у м. Дрогобич відбувся Х Всеукраїнський відкритий конкурс баяністів-акордеоністів «Візерунки Прикарпаття», в якому брали участь колективи та виконавці з різних куточків України, а також сусідніх Білорусі та Литви.

Новодністровську музичну школу, як і наше місто та Буковину в цілому представляв учень 5 класу Олександр Бушовський, вихованець Михайла Васильовича Рожка.

Авторитетне журі на чолі з професором Одеської музичної академії, заслуженим артистом України Володимиром Мурзою високо оцінило виступ юного баяніста. У своїй віковій категорії Сашко посів ІІІ місце, поступившись талантам із Івано-Франківська та Каунаса (Литва) і Луцька.

Висловлюємо велику вдячність від імені конкурсанта за фінансову підтримку начальнику відділу культури Новодністровської міської ради Альоні Анатоліївні Присакар, депутату, приватному підприємцю Олегу Вікторовичу Мандебурі та приватному підприємцю із Сокирян Юрію Геннадійовичу Кирилову.

Щиро бажаємо Сашкові і надалі легко підкорювати нові музичні вершини та гідно наслідувати свого талановитого викладача!

 

Інна ГОНЧАР