Учні Михалківського НВК вивчали правила безпечної поведінки на дорогах

Безпека життя дітей – один з пріоритетних напрямів діяльності НВК. Щороку в Михалковому проводять традиційні заходи за участю спеціалістів відповідних служб, щоб школярі краще засвоїли абетку учасника дорожнього руху.

З метою поліпшення роботи із запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення і узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху до школи і додому в Михалківському НВК з 14 по 18 травня 2018 року тривав Тиждень безпеки дорожнього руху.  Головною темою Тижня безпеки дорожнього руху стала безпека учнів на дорозі.

Завдання Тижня безпеки  дорожнього руху – нагадати учням про необхідність   спільних дій у сфері дорожньої безпеки. Усі заходи мали на меті привернути увагу суспільства до проблеми травматизму та смертності на дорогах і поліпшення дорожньої безпеки.

Проведення Тижня показало, що учні в достатній мірі знають Правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки на вулиці, дорозі, вміють знайти вихід з будь-якої ситуації, пов’язаної з дорожнім рухом. Тиждень поглибив знання учнів у відповідній сфері, сприяв розвитку практичних навичок, поглибленню знань Правил дорожнього руху.

У рамках тижня 18.05.2018 року у взаємодії з інспектором сектору регулювання патрульної поліції Березаном С. та поліцейським сектору реагування патрульної поліції Бузурним О.Ю.  було проведено    єдиний національний урок «Безпека на дорозі-безпека життя».