Учні Михалківського НВК вивчали правила безпечної поведінки на дорогах

Безпека життя дітей – один з пріоритетних напрямів спільної діяльності освітніх установ та правоохоронців Сокирянщини. Тож постійно у школах та садочках проводяться традиційні заходи за участю спеціалістів відповідних служб, щоб діти краще засвоїли абетку учасника дорожнього руху.

З метою поліпшення роботи із запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення і узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху до школи і додому у Михалківському НВК працівники сектору реагування патрульної поліції Сокирянського ВП провели цікаву, виховну зустріч.  Головна тема діалогу школярів та поліцейських – безпека дітей на дорозі.

Фахівці нагадали учням про необхідність   спільних дій у сфері дорожньої безпеки. Особливу увагу звернули на проблеми травматизму та смертності на дорогах і поліпшення дорожньої безпеки.

Правоохоронці зазначають, що учні в достатній мірі знають Правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки на вулиці, дорозі, вміють знайти вихід з будь-якої ситуації, пов’язаної з дорожнім рухом. Але разом з тим варто ще більше поглиблювати знання учнів у відповідній сфері, сприяти розвитку практичних навичок, удосконалювати знання Правил дорожнього руху.