Урочисті збори персоналу пенітенціарної служби Чернівецької області з нагоди 17-ї річниці створення кримінально-виконавчої служби України

22 квітня 2015 року з нагоди відзначення 17-ї річниці створення центрального органу виконавчої влади з питань виконання покарань пенітенціарії Буковини провели святкові заходи.

Розпочався день зі стройового огляду для працівників кримінально-виконавчої інспекції Чернівецької області, після закінчення якого заступник начальника відділу ДПтС України в Чернівецькій області підполковник внутрішньої служби Богдан Громик та керівник КВІ області підполковник внутрішньої служби Руслан Кувіла привітали своїх підлеглих із професійним святом та нагородили кращих працівників грамотами, подяками та цінними подарунками.

Дещо пізніше в актовій залі Чернівецької установи виконання покарань № 33 відбулися загальні збори співробітників пенітенціарної служби області. Спочатку урочисто пролунав Державний гімн України, після якого з вітальним словом до працівників звернувся начальник відділу ДПтС України в Чернівецькій області полковник внутрішньої служби Микола Онофрейчук, який щиро привітав всіх присутніх з професійним святом, подякував за службу та побажав добра, миру, оптимізму, щастя і благополуччя у родинах. До привітань також долучився начальник Чернівецької УВП № 33 підполковник внутрішньої служби Петро Лисак та ветеран служби Дмитро Семенюк, який очолював Чернівецький слідчий ізолятор з 1993 по 1999 роки.

Вже традиційно під час урочистих заходів найкращі співробітники були нагороджені подяками, цінними подарунками та отримали чергові спеціальні звання. Це є хорошим підтвердженням здатності персоналу відділу ДПтС України в Чернівецькій області та працівників підпорядкованих установ якісно виконувати всі покладені на них завдання.

Наприкінці заходу працівники, які нещодавно вступили на службу до Чернівецької установи виконання покарань № 33, прийняли присягу на вірність народу України та Державній пенітенціарній службі.

 

Прес-служба відділу ДПтС України в Чернівецькій області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

+ 55 = 59