В місті Сокиряни відбулась акція з озеленення та благоустрою центрального парку

Ініційована Сокирянською міською радою акція з озеленення центрального парку міста Сокиряни викликала неабияку підтримку серед жителів громади. Працівники підприємств, установ та організацій, засобів масової інформації, приватні підприємці, небайдужі громадяни спільними зусиллями висадили на території парку зелені насадження, які надало державне підприємство «Сокирянське лісове господарство». Територію парку також було впорядковано: зібрано опале листя, сухі гілки та рештки дерев, розчищено від бруду доріжки. Прибрано й прилеглу до парку територію стадіону.

Сокирянський сектор Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Чернівецькій області та приватний підприємець з міста Сокиряни забезпечили процес висадки молодих дерев та кущів водою. Комунальне підприємство «Сокиряни-благоустрій» надало транспорт для вивезення зібраного сміття.

Віднині, завдяки спільним зусиллям, тішити жителів та гостей міста буде не тільки чистий прибраний місцевий парк відпочинку, але й понад пів тисячі декоративних кущів та дерев. Хороша справа – має хороші наслідки і приносить користь. Висаджені сьогодні зелені насадження милуватимуть око не одного покоління жителів Сокирянщини!

Тепер найголовніше – створену красу зберегти і не знищити.