В нинішньому році буде здійснено капітальний ремонт приміщення Михалківського ліцею
IMG_5533

18 лютого відбулось засідання Комісії з відбору проектів, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку у 2021 році. Комісія підтримала всі проекти, до яких не було зауважень, та рекомендувала включити їх довідповідного розпорядження Кабінету Міністрів України. Серед них і підготовлений відділом освіти Сокирянської міської ради проект, який передбачає капітальний ремонт Михалківського ліцею із впровадженням енергозберігаючих технологій.

Умовою надання коштів Державним фондом регіонального розвитку є дольова участь відповідного місцевого бюджету. Відтак, депутати Сокирянської міської ради, в ході четвертої сесії, прийняли рішення збільшити асигнування міського бюджету на суму понад 500 тисяч гривень, з метою фінансування 10% кошторисної вартості проекту «Капітальний ремонт з впровадженням енергозберігаючих технологій в Михалківському ліцеї». Загальна кошторисна вартість об’єкту 5 мільйонів 072 тисячі 090 гривень.

Згідно проектно-кошторисної документації, в закладі планується здійснити утеплення та реконструкцію фасаду, замінити покрівлю та  систему енергопостачання установи, а також облаштувати територію.