В районі вживаються заходи щодо профілактики правопорушень при перетині державного кордону
87825ecc9f12bb61d01e94cb809f1e54

Днями на базі відділу Державної прикордонної служби «Сокиряни» Чернівецького прикордонного загону обговорено питання проведення оперативно-практичних заходів «Профілактика», затверджених розпорядженням Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Зокрема, представники районної державної адміністрації,  правоохоронних органів, районного сектору управління Державної міграційної служби України у Чернівецькій області та відділу прикордонної служби «Сокиряни» Чернівецького прикордонного загону визначили характер проведення спільних профілактичних заходів, залучення необхідних сил і засобів, узгодили графіки роботи, уточнили порядок обміну наявною інформацією.

Окрім того, в ході наради звернуто увагу на необхідність  встановлення та усунення причин і умов, що призводять до скоєння адміністративних правопорушень, зниження рівня протиправної діяльності в прикордонній зоні. Також, учасниками засідання було зауважено на необхідності проведення інформаційно-просвітницьких заходів, спрямованих на донесення до жителів району правил перебування та поводження в прикордонній зоні.

За результатами наради прийнято відповідні рішення.