В рамках проведення заходів до Дня захисника України в Коболчинській школі відбудеться відкриття меморіальної дошки загиблому герою – земляку

На засіданні оргкомітету щодо підготовки та проведення в районі Дня захисника України, яке провів т.в.о. голови райдержадміністрації Петро Бескупський  уточнено основні моменти проведення заходів.

Зазначено, що в райцентрі та населених пунктах району передбачено покладання квітів до пам’ятників загиблим воїнам-односельчанам за участю органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, ветеранів війни та військової служби, учасників антитерористичної операції на сході України. 12 жовтня заплановано відкриття на фасаді Коболчинської школи меморіальної дошки загиблому учаснику АТО Степану Загребельному та  покладання квітів на його могилу.

Окрім того, 13 жовтня в м. Сокиряни відбудуться урочисті збори та святковий концерт, присвячені Дню захисника України. В загальноосвітніх навчальних закладах району, Сокирянському вищому професійному училищі пройдуть спортивно – масові заходи, спрямовані на патріотичне виховання учнів. В закладах культури заплановано провести тематичні заходи, виставки, експозиції художніх творів присвячені подвигам захисників.

Повідомляє сайт Сокирянської РДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

+ 27 = 33