В Сокирянський край завітав Святий Миколай

18 грудня в приміщенні районного будинку народної творчості та дозвілля відбулася розважальна анімаційна вечірка до Дня Святого Миколая «В Сокирянський край завітав Святий Миколай».

Веселе свято для всіх присутніх створили клоуни – аніматори – весела Карамелька та гарненька, чепурненька шкодниця Мармеладка. Своєю присутністю доповнили святковий настрій мультиплікаційні герої Маша і Ведмідь. У веселому хороводі, біля ялинки закружляли дітки зі Святим Миколаєм, Королевою Зимою та її помічницями – Сніжинками.

Всі присутні діти мали змогу взяти участь у конкурсно – розважальній програмі, в ході якої збирали цукерки із «цукерного дерева», відгадували різноманітні загадки, змагалися у танцювальному батлі, боролися із перешкодами, відшукували рукавичку Святого Миколая, веселилися і танцювали.

Під час анімаційного дійства діти мали змогу написати листа Святому Миколаю та вкинути його до чарівної скриньки з надією на те, що Святий обов’язково здійснить їхні мрії.

Доповнив свято і новорічний фейс – арт за участі працівників районного центру творчості дітей та юнацтва. Різноманітні сніжинки, сніговики та зірочки прикрасили обличчя та руки дітвори.

Дзвінкими голосами лунали новорічні пісні у виконанні вихованок студії естрадного та народного співу «Best Solo» Сокирянського РБНТД – Владислави Ковбасюк та Софії Бучка під керівництвом Оксани Руснак.  «Буковинським танцем» порадували глядачів вихованці студії сучасного та народного танцю «Інсайт Денс Студіо», керівник – Євген Пленгей.

Коли люди творять добро – світ змінюється на краще. Під час проведення святкового дійства Мармеладка та Карамелька оголосили, що нещодавно у приміщенні районного будинку народної творчості та дозвілля відбулося засідання євроклубу «Крок у майбутнє», де спільними зусиллями учасники виготовили новорічні чобітки, які наповнили солодощами із побажаннями веселих свят для діток з обмеженими фізичними можливостями та запропонували всім присутнім долучитися до створення вітальної листівки із найкращими побажаннями на їхню адресу.

19 грудня Святий Миколай та працівники Сокирянського районного будинку народної творчості та дозвілля вручили новорічні подарунки і вітальну листівку діткам з обмеженими фізичними можливостями Сокирянського районного центру соціальної реабілітації дітей – інвалідів.

 

 

Завідуюча відділом

культурно – освітньої роботи

та організації дозвілля Сокирянського РБНТД        О.Сердюкова