В урочищі « Вишневе» лісова охорона порушень не виявила

Нині у розпалі відпочивальний сезон. Тепла, навіть жарка, погода стимулює туристів вирушати до води. Нинішнього року офіційного відкриття туристичного сезону не було — карантин поламав усі плани, та й погода до цього часу не досить балувала відпочивальників. Однак,  нині мешканці Сокирянщини  та гості поспішають до Дністра.

Неповторні береги річки, ліс завжди приваблюють туристів та рибаків. Хтось приїжджає на кілька годин, а де хто –  і на кілька тижнів.

Проінспектувавши днями дотримання правил поводження в лісі, в тому числі,  і в урочищі «Вишневе», працівники лісової охорони ДП «Сокирянське лісове господарство» грубих порушень нині  не встановили. Відпочивальники дотримуються правил, ставляться бережно до навколишнього середовища. Автотранспорт люди залишають у відведеному місці на парковці, самі ж вільно насолоджуються відпочинком.

«Я вже не перший рік приїжджаю відпочити саме сюди. Звичайно, зручніше було б, як і раніше,  коли автомобіль можна було залишити поряд. Однак, з  розумінням ставлюсь до вимог лісівників, і припаркував його на автостоянці. Особливих незручностей не відчуваю під час відпочинку, втім, час від часу навідуюсь до автотранспорту», – розповів лісівникам Віктор, турист з Вінниці.

ДП «Сокирянське лісове господарство» бажає всім жителям Сокирянського району та гостям вдалого відпочинку. Відтак, просить поважати природу.

Впевнені, що заборона в’їзду до лісу не стане на заваді відпочиваючим. А весь цей галас навколо одного шлагбаума штучно створюють кілька осіб, які намагаються заробити собі дивіденди напередодні місцевих виборів.

Пресслужба ДП «Сокирянське лісове господарство»