В установах виконання покарань Чернівецької області своїм правом вибору скористались усі засуджені та ув’язнені

 

25 травня 2014 року, в день виборів Президента України, в Чернівецькому слідчому ізоляторі  та  Сокирянській виправній колонії № 67 засуджені та ув’язнені отримали змогу реалізувати своє громадянське право. Загалом, виборчим правом були наділені  1274 особи.

Станом на  14 год. 25 хв. 25.05.2014 року правом вибору скористались усі виборці, які утримуються в установах виконання покарань Чернівецької області.

В пенітенціарних установах Буковини створені необхідні умови для роботи дільничної виборчої комісії, збереження документації та бюлетенів для голосування, а також облаштовані місця для  незалежних спостерігачів.

За час голосування Чернівецький слідчий ізолятор відвідали представники засобів масової інформації – журналісти телерадіокомпанії «Чернівці» та «Чернівецький промінь». Представники засобів масової інформації ознайомилися з умовами, які створені в установі для проведення виборів. Окрім того, тележурналісти поспілкувалися з начальником Чернівецького слідчого ізолятора підполковником внутрішньої служби Петром Лисаком та з членами дільничної виборчої комісії.

Слід зазначити, що під час проведення виборів пенітенціарні установи Чернівецької області відвідали 5 міжнародних спостерігачів з Нідерландів, Румунії, Польщі, Великобританії та Республіки Словенії.

 

 

 Прес-служба відділу ДПтС України в Чернівецькій області

vubprez1 vubprez2 vubprez3 vubprez4 vubprez5 vubprez6 vubprez7 vubprez9 vubprez10

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

+ 79 = 89