Василь Козак балотуватиметься до Верховної ради України по 204 округу

У неділю, 9 червня, на XXI позачерговому з’їзді Аграрна партія України представила список кандидатів на вибори у Верховну Раду.

Виборчий список Аграрної партії очолив ректор Київського національного університету культури і мистецтв Михайло Поплавський. Другий номер у списку партії – представниця Чернівеччини, активний депутат  обласної ради, член Політради Аграрної партії України – Лілія Бортич.

Також до списку кандидатів ввійшли Денис Марчук – заступник голови Всеукраїнської Аграрної Ради, Анна Мадей – голова Молодіжного крила Аграрної партії, журналістка за фахом, український політик Володимир Шушкевич.

Кандидатом у депутати по 204 одномандатному виборчому округу з центром у місті Хотин від Аграрної партії України став голова Сокирянської районної ради Василь Козак. В той час,  як його ймовірний опонент Максим Бурбак готовий заради депутатського крісла зректись  навіть своєї політичної сили і продиратись до стін Парламенту, як самовисунень,  Василь Козак зауважив, що вірить у перемогу на виборах Аграрної партії України та докладе максимум зусиль для зміни формату нового Парламенту.

Крім того,  по 203 одномандатному виборчому округу, який  охоплює Вижницький, Кіцманський, Путильський райони та частину населених пунктів Сторожинецького району Чернівецької області. Аграрна партія України делегувала Антонюк Ірину Валеріївну, депутата Кіцманської ОТГ.