Василь Козак взяв участь у роботі Міжнародної конференції для садівничої галузі (ВІДЕО)

Обговорення проблем галузі та шляхи їх вирішення, сучасні технології вирощування та успішного садівництва, переробка та зберігання фруктів і ягід – це та багато іншого стали сьогодні головними темами обговорення успішних садівничих компаній України.

Голова Наглядової ради Асоціації «УКРСАДПРОМ» та очільник Сокирянської районної ради Василь Козак сьогодні бере участь у роботі V Міжнародної конференції для галузей садівництва, горіхівництва і переробки «Технології та інновації: від земля – до готового продукту», що відбувається у Львові.

У перший день конференції Василь Васильович став учасником «круглого столу», де керівники компаній і підприємств – члени Асоціації «УКРСАДПРОМ», підбили підсумки садівничого сезону 2020 року. Також обговорили державну підтримку галузей садівництва й переробки, проаналізували проблеми, які виникають та шляхи їх вирішення.

https://youtu.be/vglNhpLv8iY?t=1450

https://youtu.be/vglNhpLv8iY?t=1759

Як повідомив нам Василь Васильович, сьогодні у програмі конференції –  виставка обладнання, техніки і технологій, презентація та дегустація продукції переробки, сучасних сортів горіхів, народна дегустація соків.

Завтра учасники матимуть змогу відвідати провідні садівничі та переробні підприємства Львівщини.

Як наголосив Василь Козак, цей захід став головним майданчиком для обміну ідеями та об’єднання всіх гравців цього ринку! Адже до уваги учасників – актуальні теми, інновації, нові бізнес-рішення, презентації від українських та європейських виробників, експертів та практиків галузі.