Кельменчани зі сльозами на очах зустріли земляків – десантників 80-ї окремої аеромобільної бригади, які повернулися у відпустку

Сьогодні, 26 вересня, додому на Буковину у короткострокову відпустку повернулися 16 десантників 80-ї окремої аеромобільної бригади ВДВ Збройних Сил України, які протягом останніх місяців брали участь в антитерористичній операції у східних регіонах нашої держави. Із числа десантників, були і жителі Кельменецького району. Це Дмитрук Юрій (с.Лівинці) та Рудий Віталій (с.Нагоряни) повідомляє Кельменецька РДА.

На Кельменеччині їх зустріли представники районної влади, органів місцевового самоврядування, керівники установ, організацій та підприємств району, координатори волонтерського руху в Кельменецькому районі з допомоги землякам, які несуть службу в Збройних Силах України в зоні АТО, рідні, близькі,небайдужі жителі райцентру та учні Кельменецького ліцею.

Школярі, зробивши для бійців живий коридор, провели їх гучними обплески і вигуками “Герої” до пам’ятника Тарасу Шевченку, що на Центральній площі. Учасники АТО в знак подяки подарували дітям Державний Прапор України із автографами.

З вітальним словом до солдатів звернувся перший заступник голови районної державної адміністрації Ігор Урсуляк, який подякував їм за службу, побажав гарно відпочити, щоб з новими силами захищати незалежність та територіальну цілісність нашої держави у зоні АТО.

Працівники культури спільно із ліцеїстами виконали патріотичні пісні. Зустріч проходила емоційно, багато хто не зміг стримати сліз. На площі панував піднесений дух, гордість за славних земляків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 + 6 =