Великоднє привітання для Віри та Павлика Загребельних
58380522_2324807197579134_8841377838822064128_n

Диво Воскресіння Христового є джерелом натхнення та наснаги для кожного віруючого. Свято Великодня – це свідчення перемоги життя над смертю, сили віри і милосердя. В ці ні ми очікуємо Божої Милості, очищення, радості, благодаті, а світлі весняні дні приносять радість і надію.
Надію на мир, спокій та добробут. В переддень величного християнського свята від імені голови Сокирянської районної ради Василя Козака, його заступник Олексій Бойко зустрівся з вдовою героя АТО Степана Загребельного Вірою та привітав з прийдешнім святом – Пасхою. Про це повідомляє Сокирянська РДА.
Передаючи вітання та подарунки Вірі і синочку Павлику, Олексій Бойко наголосив, що ми тут, на спокійній території, не повинні забувати про війну на сході і про тих бійців, які щодня ризикують своїм життям, захищаючи цілісність нашої країни. Час трохи притупляє біль втрат. Але ми не маємо морального права забувати своїх героїв, які відійшли у вічність. Це той мінімум, який ми можемо сьогодні зробити, проявивши свою вдячність героям. Він побажав родині здоров’я, любові та непохитної віри в кращий завтрашній день! А Воскреслий Христос нехай обдарує своєю милістю та додасть життєвих сил.