Весняні вітання і президентський указ – маємо ще одного заслуженого працівника сільського господарства в районі!
_Chetvero_meshkanciv_Hmelnichchini_stali_zasluzhenimi__1_2018_01_23_09_21_32

Президент України Володимир Зеленський відзначив державними нагородами чотирьох мешканок Чернівецької області. Приємно, що серед прекрасних представниць – наша землячка – Войняк Марія Євстафіївна із Селища, голова фермерського господарства «Світоч-2006».

Як зазначається в указі президента №71/2020, за значний особистий внесок у соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, зразкове виконання службового обов’язку та багаторічну сумлінну працю Зеленський постановив присвоїти Марії Євстафіївні звання “Заслужений працівник сільського господарства України”.

Нагадаємо, що керівниця фермерського господарства «Світоч-2006» – постійний меценат та спонсор усіх соціальних об’єктів рідного села. Вона ніколи не стоїть осторонь проблем своїх земляків. Марія Євстафіївна завжди підтримує всі починання освітян свого рідного села. Потреби школи та дитячого садочка – в центрі уваги керівника. Нещодавно за рахунок фермерського господарства було відремонтовано частину приміщення сільської амбулаторії, де разом із медиками, представниками влади пані Марія хоче відкрити для людей фізіотерапевтичний кабінет.  У приміщенні зробили гарний, сучасний ремонт, встановили ліжка.

У Селищі всі відзначають діловитість, підприємливість, чуйність Марії Євстафіївни, дякують за щире бажання зробити життя своїх земляків комфортнішим. Ця прекрасна відзнака від президента України знайшла свою достойну володарку, яка не тільки вдало господарює, а й постійно живе турботами та потребами людей.