Ветеранів війни району привітали з 75-ю річницею Перемоги

В цей святковий день голова районної ради Василь Козак, заступник голови Чернівецької обласної державної адміністрації Олексій Бойко, голова районної державної адміністрації Ірина Антонюк, голова районної організації ветеранів Ніна Бурдинюк та директор районного територіального центру соціального обслуговування населення Наталія Гановська відвідали ветеранів війни, які проживають в місті Сокиряни, селах Грубна, Романківці, Кулішівка, Кормань, Білоусівка та Ломачинці. З нагоди 75-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні керівники виконавчої та представницької гілок влади привітали їх зі святом. Йдеться на фейсбук сторінці Сокирянської районної ради.

Голова районної ради Василь Козак зазначив, що для нього велика честь сьогодні засвідчити ветеранам свою повагу та висловити глибоку вдячність за ту самопожертву, на яку вони пішли заради нашого майбутнього. Він подякував сивочолим солдатам за Перемогу. Ветерани війни подякували Василю Васильовичу за багаторічну підтримку, турботу та небайдужість до їхніх потреб. Голова районної державної адміністрації Ірина Антонюк побажала мужнім солдатам міцного здоров’я, бадьорості духу, довгих літ щасливого та мирного життя.
З нагоди відзначення 75-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні їм вручено Почесні грамоти районної державної адміністрації та районної ради, продуктові набори та пам’ятні подарунки. Слова шани та подяки також висловили ветеранам сільські голови.
Заступник голови Чернівецької обласної державної адміністрації Олексій Бойко зазначив, що подвиг ветеранів завжди буде прикладом для прийдешніх поколінь, їх імена назавжди вписані в історію і пам’ять про них буде жити у віках.
Тож, згадаймо сьогодні ще раз поіменно тих, хто виборовши нашу свободу у страшному поєдинку з фашистськими загарбниками, досі розділяє з нами радість земного життя:
Заболотний Борис Якович – ветеран війни, житель міста Сокиряни
Скрипник Василь Федорович – ветеран війни, житель міста Сокиряни
Пилипчук Іван Георгійович – ветеран війни, житель міста Сокиряни
Жалюк Іван Васильович – ветеран війни, житель села Кормань
Симоніка Василь Іванович – ветеран війни, житель села Кулішівка
Лукін Дмитро Єгорович – ветеран війни, житель села Грубна
Вахнова Микола Костянтинович – ветеран війни, житель села Романківці
Нікуліца Петро Васильович – ветеран війни, житель села Романківці
Дімітрюк Микола Степанович – ветеран війни, житель села Білоусівка
Боднар Петро Петрович – ветеран війни, житель села Ломачинці
Лугініч Ольга Никифорівна – прирівняна до інвалідів війни, жителька міста Сокиряни
Честь вам і слава, дорогі ветерани! З Днем Перемоги!