Відбулась друга сесія Сокирянської міської ради восьмого скликання (ФОТО)

23 грудня, під головуванням секретаря Сокирянської міської ради Любові Степаненко, відбулась друга сесія Сокирянської міської ради восьмого скликання. Розпочалася сесія з вручення посвідчень депутатів, які з поважних причин були відсутні на першій сесії – це Варчук Іван Михайлович та Бушовський Віталій Васильович.

Участь у пленарному засіданні взяли перший заступник міського голови Іван Гангал, голова районної державної адміністрації  Ірина Антонюк, голова Дністровської районної ради Олександр Янчак, депутати Дністровської районної ради, Чернівецької обласної ради, виконуючі обов’язків старост, керівники підприємств, установ та організацій.

В ході сесії розглянуто низку важливих для розвитку Сокирянської громади питань.  Зокрема, на порядку денному слухався бюджет громади на 2021 рік, а також прийнято рішення внести зміни до  бюджету Сокирянської міської ради на 2020 рік. Окрім того, народні обранці затвердили регламент роботи міської ради VIII скликання, погодили план роботи ради на 2021 рік, прийняли низку програм у сфері освіти, охорони здоров’я та соціального захисту населення. Розглянула міська рада питання у сфері регулювання земельних відносин, комунальної власності та оподаткування.