Відбувся пленум районної ветеранської організації
8909173b416ffaacea3e39758151d328

Днями в залі територіального центру відбувся пленум районної організації ветеранів війни і праці. В пленумі взяли участь голова райдержадміністрації Петро Бескупський, голова районної ради Василь Козак.

Розпочала пленум голова районної ветеранської організації Ніна Бурденюк, яка зокрема зазначила, що діяльність районної ветеранської організації та її первинних осередків є і буде направлена на вивчення та вирішення проблем членів цієї багаточисельної організації, а сьогодні голови первинних організацій можуть задати будь – яке питання представникам організацій та установ району, з тим аби максимально донести до пенсіонерів на селі інформацію щодо соціального захисту, пенсійної реформи, медичної реформи, розрахунків за енергоносії тощо.

Як зазначив голова районної ради Василь Козак вирішення проблем людей поважного віку є і буде пріоритетним в роботі районної влади. Він подякував головам первинних ветеранських організацій за активність, за бажання допомогти односельцям. Голова районної державної адміністрації Петро Бескупський зауважив, що значний внесок  в підтримці жителів населених пунктів вносять волонтери, іх співпраця з навчальними закладами, що виховує в дітей почуття взаємодопомоги.

Відтак керівники району вручили відзнаки активним учасникам волонтерського руху в населених пунктах району.

Результатом засідання стало прийняття спільного рішення щодо напрямків подальшої діяльності та співпраці між його учасниками.

Інформує сайт Сокирянської РДА