Відкрито дитячий оздоровчий табір «Бригантина»

Вже стало гарною традицією оздоровлювати обдарованих дітей Сокирянщини на березі мальовничої річки Дністер. Відтак, третій рік поспіль за ініціативи та активної підтримки голови районної ради Василя Козака вихованці районного центру творчості дітей та юнацтва, а також гуртківці туристично – краєзнавчого напрямку освітніх установ відпочивають на базі туристичного комплексу «Услад», в наметовому таборі з символічною назвою «Бригантина».

Цьогоріч з відкриттям табору юних жителів району привітав заступник голови районної державної адміністрації Петро Бескупський. Він побажав діткам гарного настрою та яскравих вражень.

Протягом двох тижнів 16 дітей будуть змагатися із спортивного орієнтування, удосконалювати практичні заняття з водного туризму, відпочивати та подорожувати мальовничим берегом р. Дністер.В таборі створено всі необхідні для належного відпочинку та оздоровлення умови проживання, а також забезпечено 5 – ти разове харчування (вартість харчування на одну дитину в день становить 80 гривень).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 + 3 =