Вітаємо зі славним ювілеєм Семена Ізрайлевича Поташника – Почесного громадянина Сокирянського району! (ОНОВЛЕНО)

Мудрий ювілей такої славної людини – це час урочистих зустрічей і здравиць у Вашу честь, шановний Семене Ізрайлевичу !!!

Всі, хто Вас добре знає, хто працював з Вами поруч, пишаються, що Ви були і є гарним другом, чудовим наставником і прекрасним організатором всіх потужних справ.

Не знайти більш важливу галузь, ніж енергетична. Від неї залежить світло і тепло в наших оселях, стабільне функціонування промисловості, транспорту, зв’язку та соціальної сфери. Саме це робить професію енергетика однією з найнеобхідніших та найпрестижніших, а людей, які присвятили життя розвитку енергетичної галузі – винятковими.

Самовіддане служіння енергетиці, відповідальність, високий професіоналізм, безмежна людяність, інтелігентність – це неповний перелік доброчесностей знаного енергетика, колишнього голови правління ПрАТ «Укргідроенерго», Почесного громадянина Сокирянського району Семена Ізрайлевича Поташника.

З нагоди славного 90-річного ювілею прийміть щирі вітання від громади Сокирянщини. Ви –  талановитий керівник та майстер своєї справи. Під Вашим професійним супроводом введено у дослідно-промислову експлуатацію найбільш потужний у Європі – перший гідроагрегат Дністровської ГАЕС в Сокирянському районі. А за всю кар’єру – 115 агрегатів!!! Завдяки Вашій небайдужості та розумінню Сокирянщина має одну з найкращих, сучасних районних лікарень.

Бажаємо Вам, шановний Семене Ізрайлевичу, здоров’я, нових планів, невичерпної енергії, успіхів в розбудові енергетики України. Нехай шлях, прокладений Вами в енергетиці, буде переможним!

P.S. Свої особисті вітання та шанування ювіляру сьогодні висловив голова Сокирянської районної ради Василь Васильович Козак.