Вітання Сокирянського міського голови Василя Козака з Великоднем
Козак В.В

Шановні жителі Сокирянської громади!

Прийміть щирі вітання зі Світлим Днем Воскресіння Христового!

Для кожного з нас Великдень є одним з найважливіших та шанованіших свят у році. Ми чекаємо його з відкритим серцем, намагаємося навести лад у наших домівках та очистити душі, молимося за наших близьких та рідних і просимо Божого благословення.

Великодні дні – час для переосмислення, прощення та єднання. Це саме той час, коли треба забути про образи та негаразди. Це свято несе довгоочікувану радість, вселяє спокій у серця, зміцнює віру.

Я переконаний, що складні випробування, з якими нині нам доводиться стикатись та боротись, об’єднають нас, зроблять сильнішими, мудрішими та більш терпимими один до одного.

Нехай Світло Воскресіння Христового надає нам непохитну віру в кращий завтрашній день та сили і терпіння перебороти труднощі, які випали на нашу долю!

Хай ця радісна подія зміцнює наші переконання в тому, що достойні терпіння нагороджуються перемогою, а чесне життя увінчується славою.

Від усієї душі бажаю вам міцного здоров’я та довголіття! Зичу гарного настрою, родинного затишку та наснаги на життєвих дорогах!

Хай береже Господь вас та ваших рідних!

Христос Воскрес!

Воістину Воскрес!