Вітчизна кличе

Четверта хвиля мобілізації торкнулася колективу Сокирянського ВПУ.

Першого квітня майбутні слюсарі-третьокурсники, провели до війська  майстра виробничого навчання Володимира Вікторовича Столоку. Свого часу Володимир проходив строкову службу в Криму, був звільнений у запас в якості командира розвідувального підрозділу. І ось, коли Батьківщина опинилася в небезпеці, він не шукаючи ніяких причин, знову став у стрій її захисників.

Крім учнів Володимира Вікторовича, а разом із ним ще декількох мобілізованих наших земляків проводжали близькі родичі, працівники училища.   Звичайно, головним побажанням було побажання повертатись живими.

Слава героям!

  1. район коментує:

    добре Рябки відстраюются,а чого ж-ніби й причин нема шоби не строїтись.бюджет освіти району в руках,покровітелі поки на місцях.куют железо как говорится пока горяче.а ви прості здавайте гроші та співайте гімн.

  2. ти район коментує:

    придержи язик [censored]. хочеш говорити йди крикни ганьба рябку й адміністрації як пацани кричали.

  3. Співробітник Володимира!!! коментує:

    Ганьба!!! Ганьба!!! Ганьба!!! Хоч би один працівник нашої адміністрації вийшов, що б потиснути руки сміливцям – які прикривають синів наших чиновників! Безкубський сволота, сховався в Адміністрації і дивився за шторки як їм Сокирянці кричали ганьба. Равлик не з’явився також бо був заклопотанний своїм днем народження, а чому він свого сина не віддасть до зони АТО??? Ганьба Сокирянському уряду……..

  4. oleg коментує:

    може колись полопают вид грошей

  5. аааа коментує:

    молодь буде бухати в цьому закладі!Поки батьки у закордоном пахають, хлопці на сході воюють, Рябко гроші загрібає!
    Футбольної команди в місті немає, але клуби процвітають!!

  6. УЧЕНЬ коментує:

    слава україні

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

89 + = 96