Вогнеборці провели пожежний інструктаж із трудовим колективом

8 серпня фахівці Кельменецького районного сектору УДСНС провели протипожежний інструктаж із працівниками Кельменецького РЕМу. Зустрівшись із трудовим колективом установи, рятувальники розповіли їм про важливість вжиття заходів, що запобігають пожежам, як в місцях масового перебування людей, так і в побуті. Таким чином, вогнеборці одночасно навчили правил безпеки багато людей та дали їм ті знання, що допоможуть вберегтися від біди.

Зокрема, під час інструктажу рятувальники розповіли присутнім про випадки пожеж, які сталися від початку року в області, пояснили людям, наскільки важливо дотримуватись безпечної поведінки, щоб запобігти виникненню вогню. Також працівники Кельменецького районного сектору Управління розказали співробітникам РЕМу, як правильно діяти у разі пожежі в приміщенні. Рятувальники нагадали правила безпечної евакуації, провели заняття, як користуватися вогнегасником, розповіли про інші підручні засоби, якими можна погасити незначне загорання. Крім того, фахівці Служби порятунку перевірили, чи утримуються в належному стані шляхи евакуації з приміщення, чи у спеціально відведених місцях розміщуються вогнегасники в установі.

Щоб правила пожежної безпеки знали якомога більше громадян, рятувальники розмістили на інформаційних стендах закладу тематичні листівки із протипожежними застереженнями в побуті та екосистемах, правилами безпеки під час відпочинку, збирання врожаю та про поведінку у натовпі.