Вибори змушують чиновників Сокирянської міськради… працювати?
122033506_974860306343143_2812196202309682925_n

«Футбольне поле, так футбольне поле», – написав гордо, закінчуючи свою каденцію, мер Равлик. І це після трьох років розрухи, безладу, скитання школярів… Нарешті, звершилося, – на футбольному полі біля школи №1 уклали штучне покриття. Чого тільки не зробиш перед виборами, доводиться, навіть, вдавати великих «господарів»…

Проходячи повз будівництво, дивишся і дивуєшся, чому ж не зробити це раніше? Чи дерибанити бюджетні мільйони легше, ніж дійсно працювати на благо громади? Чи, може, роботи зрушилися з мертвої точки, бо власні «хатинки» треба добудовувати? Запитань, ой як багато!

Очевидно тільки одне – ця влада згадує про людей тільки перед виборами, коли знову потрібна підтримка від громадян, щоб дорватися до ласих шматків, що дарують посади. Головне, щоб проголосували…Тоді знову можна про людей забути!

Своїм провалам і промахам команди Равлик шукає виправдання. Пише, що роботи розпочали із запізненням, бо є на то «об’єктивні причини: спочатку було згорнуто відповідну державну фінансову програму, довелося вишукувати кошти з міського бюджету, а відтак чимало часу потрачено на проведення тендерних процедур». Усе це, вибачте, «бла-бла-бла». Поганому танцюристу, як кажуть… Але ж гроші – списали, і чимало – мільйони. А результату? Тільки гарна зелена трава і доріжки, щоб «кидалися» людям у очі… Ще й мають нахабність порівнювати це футбольне поле із майданчиком ДЮСШ. Всі ж чули і знають, що проект біля спортшколи обійшовся всього-на-всього 600 тисяч гривень, а не 3 мільйони, яких поки і не видно, куди витратили…

Так, напевне, планують знову отримати наші голоси! Але ж реальну картину ми бачимо роками. «Передвиборчими потугами» людей не підкупиш. Працювати потрібно було щодня – вирішувати нагальні проблеми громади, ремонтувати, будувати на совість, а не для імітації діяльності. Реальних справ, витребуваних часом і людьми, – не знайдеш і удень з каганцем!

А.Швець