Вихованці дошкільного закладу «Веселка» привітали своїх матусь зі святом

Вчора вихованці І-ї молодшої групи дитячого садочку «Веселка», що в м. Сокиряни, разом із вихователями влаштували надзвичайне, весняне свято для своїх рідних матусь. Дітки розповідали віршики про любов до матері, співали пісні, танцювали грали в ігри.

За цим прекрасним дійством спостерігали мами вихованців, які, зрештою, і самі стали активними учасниками свята, а не лише глядачами. Вони брали участь у конкурсах, що підготували їх дітки, а саме – грали в «крокодила», де довелося відгадувати слова, опираючись на жести ведучого, а також шукали своє маля серед інших із зав’язаними очима. В обох іграх наші матусі гарно справилися.

Наприкінці свята дітки подарували своїм мамам листівки ручної роботи, які підготували разом із вихователями, а також зробили спільне фото на згадку.

За влаштоване свято батьки щиро дякують вихователям групи: Мартинюк Інні Петрівні, Кишко Аліні Русланівні, помічнику вихователя Гринюк Галині Петрівні та музичному керівнику садочку Маковійчук Світлані Леонідівні. Бажають їм гарного здоров’я та професійного натхнення.

 

Позаштатний кореспондент ТРО «Сокиряни»

Андрій Заремський