Вихованці ЗДО № 1 «Веселка» м. Сокиряни відсвяткували випускний

Нові горизонти та рубежі сьогодні відкривають для себе вихованці закладу дошкільної освіти № 1 «Веселка» міста Сокиряни. Адже у юних хлопчиків та дівчаток випускний бал – особливий день, коли закінчився перший відповідальний етап у житті.

Тож, аби привітати маленьких випускників, їх батьків та вихователів на свято завітали секретар міської ради Любов Степаненко та перший заступник міського голови Іван Гангал.

Теплими словами та щирими побажаннями привітала присутніх секретар міської ради Любов Степаненко, в свою чергу перший заступник міського голови Іван Гангал побажав майбутнім першокласникам успіхів у навчанні, а батькам та працівникам закладу дошкільної освіти – міцного здоров’я та благополуччя.

Минуть роки, а у сьогоднішніх випускників «Веселки» залишаться добрі спогади про їх дошкільне життя, про яке вони згадуватимуть з любов’ю та вдячністю.

Тож бажаємо хлопчикам та дівчаткам успіхів у здобутті знань, а їх батькам – терпіння та сили, аби завжди бути для дітей надійною опорою та оберегом.