Випускний бал-2015 у «Веселих каруселях»

Традиційно, кінець травня, час коли лунає останній дзвінок а випускники кружляють у прощальному вальсі. 27-28 травня в приміщенні будинку культури прощалися з рідним садочком і 43 випускники дошкільного навчального закладу «Веселі каруселі» села Вашківці Сокирянського району. Красуні дівчатка в бальних сукнях та мужні хлопці в краватках прикували до себе погляди всіх глядачів.

Першими виступали випускники різновікової групи (вихователь Кишко Ірина Миколаївна та помічник вихователя Ліснічок Оксана Федорівна). В такт ніжній мелодії, під оплески батьків та гостей, до зали зайшли випускники. Вони розповідали вірші про життя в садочку, дитинство, дружбу. Своїх одногрупників прийшли привітати малята, які залишаються в садочку ще на рік. Лунали пісні «Садочок дорогий» «Пісня про вихователя» «Перший випускний». Веселили публіку і таночки: Я намалюю, Дивна квітка, Вальс, та особливо запам’ятався всім таночок дівчаток «Мамо дайте гроші на книжки».

В гості до дітей прийшла Королева Мудрості яка перевірила, чи готові малята до школи і запропонувала скласти рюкзак, з чим малята гарно справились. Подякували випускники за важку працю, за любов та турботу працівникам закладу, вручили подяки та квіти завідуючій, кухарям, пралі, завгоспу, двірнику, музичному керівнику, вихователю та помічнику вихователя.

Свято старшої групи (вихователь – Лиса Марина Василівна, помічник вихователя – Вамуш Майя Олександрівна) розпочалося з запрошення  випускників до зали. Ведуча запропонувала поринути в світ телепередач: новини, спогади про минуле, криве дзеркало, у світі тварин, у світі казок та підсумки. В залі панувала дружня, родинна атмосфера Лунали пісні: «Розквітли рясно у садку кульбабки золоті», «Частівки», «Ми бажаєм щастя Вам». Піднімали настрій таночки: рок-ен-рол, таночок хлопців в окулярах, дівчаток з парасольками, прощальний вальс. На свято до малят завітав Барвінок, який розповів малятам про правила шкільного життя.

Особливо цікавими для батьків, глядачів та самих дітей, були презентації «Наше життя у садочку», де всі мали змогу побачити, якими малюками прийшли випускники в садок три роки тому, їхні сльози, ігри та заняття, свята та розваги, солодкі сни та смачні обіди, як змінилися діти за ці роки, з ким дружили. На завершення свята випускники обох груп отримали дипломи про закінчення садка, кульки та маленькі подаруночки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 + 7 =