Вже 20 років дарує «Доля» своє мистецтво людям

Ті, кому пощастило хоч раз побувати під час виступу хору «Доля»,  ні в якому разі не підтвердять, що цей колектив – ветеранський. Адже запалу, енергійності та натхненню цих талановитих людей позаздрить навіть молоде покоління. Завжди усміхнені та творчо окрилені, вони поспішають поділитися із краянами своєю безмежною внутрішньою силою та оптимізмом.

Ось уже 20 років дарує «Доля» людям рідну пісню про любов до Батьківщини, українців та рідної Сокирянщини. Хоровий колектив шанує і популяризує українські музичні традиції. Його учасники є частими гостями в багатьох концертних програмах краю і добре знані не лише в районі, і в області, а й на теренах України. Хор брав участь в телевізійній програмі українського телебачення «Надвечір’я» та в музичній програмі «Фолькмюзік».

Керівником та натхненником колективу є Любов Микитюк. Під своїм крилом вона вже багато років збирає пошановувачів народного співу, постійно оновлює пісенну програму хору та організовує цікаве дозвілля учасників.

У ювілейну дату привітати хористів завітали заступник голови Сокирянської РДА Ірина Тарасова та керуючий справами районної ради Сергій Горн.

Ірина Прокопівна зауважила, що  попри буденні труднощі та турботи, люди закохані в українську землю, наші традиції, вже 20 років поспіль дарують нам неперевершену насолоду –  українську пісню. Вона подякувала ювілярам за оптимізм і невгамовну натуру,  ініціативність і творчість  думки. Сергій Едуардович побажав учасникам колективу здоров’я та творчої наснаги.

Відтак, усіх хористів та керівника «Долі»  було нагороджено грамотами Сокирянської районної державної адміністрації та районної ради.

Із привітальним словом виступила керівник Територіального центру соціального обслуговування населення, при якому і діє ветеранський хор «Доля», Наталія Гановська, а в якості подарунка презентувала винуватцям свята смачний, ювілейний торт.

Почесними гостями свята була сім’я Мафтуляків – Михайло Васильович, Ольга Василівна  та їх донька Людмила. Адже пісні на музику Михайла Мафтуляка є ядром репертуару колективу.

Ще багато слів подяки, вітань та побажань пролунало на адресу хору «Доля», а ювіляри, у свою чергу, порадували гостей свого свята прекрасним концертом.

Ось так уже 20 років виспівує «Доля» мелодійні переливи, що тривожать душі наших краян. А люди – вдячні! Вітаємо ювілярів із достойною датою. Попереду ще нові виступи, нагороди та святкові дати!  Співай, «Доле», щиро і дзвінко 100 потужних літ !