Яскравими барвами засяяла на Сокирянщині “Буковинська зіронька” (ФОТО)

В районному будинку народної творчості та дозвілля відбувся фестиваль-конкурс дитячої творчості «Буковинська зіронька», головне завдання якого виявлення, розкриття, допомога та сприяння розвитку таланту дітей. З вітальним словом до учасників звернулася заступник голови райдержадміністрації Ірина Тарасова.

У фестивалі взяли участь 36 діток молодшої, середньої та старшої вікових категорій. Конкурсна програма фестивалю включала три номінації: «вокал», «художнє читання» та «хореографія». Вдало представили свої навчальні заклади  учні Сербичанського НВК, вихованці Сокирянського районного центру творчості дітей та юнацтва, Грубнянської ЗОШ, Романковецької гімназії, Селищанськогго НВК, Ломачинецької школи, учні Вашковецької ОТГ та інші.

 Серед розмаїття дивовижних дитячих виступів  фахове журі визначило  переможців, які посіли перше, друге та третє місця. Переможці, які посіли перше місце, представлятимуть Сокирянський район на обласному фестивалі-конкурсі «Буковинська зіронька-2017», який відбудеться в листопаді місяці в м.Чернівці.